2010-12-07

Örat i bild

Tänkte visa lite hur det såg ut utanför örat efter operationen. Har ingen bild på första banaget, men det var stort och satt över hela huvudet typ. När jag kom hem satt den vita saken längst till vänser på örat (fastlimmad av mitt egna blod... det tog jag bort) Mittenbilden är bakom örat med stygnen och den till höger är efter att stygnen blev borttagna.

12 kommentarer:

  1. va skumt, gick just igenom exakt samma som du har gjort, precis allt du skrivit har nu jag nyss gjort. För en vecka sen, så tog bort stygnen och tamponaden idag osv! Kul och läsa om hur du upplever det, jag hade ungefär samma åsikter och tankar kring detta! mvh emma-sofiee

    SvaraRadera
  2. Hej Sara!
    Idag har jag varit på återbesök och tagit bort stygnen efter min operation den 16 december. De satte i nya tamponader och jag får fortfarande inte tvätta håret förrän efter nästa återbesök om en vecka. Mitt colesteatom satt bakom örat uptill inne i benet. Tänk vad läkarna är skickliga!
    Hälsningar Ammi

    SvaraRadera
  3. emma-sofiee: Vad spännande att vi inte är ensamma om att känna och uppleva detta. Hoppas allt gick bra även för dig! =)

    Ammi: Ojoj! Låter pillrigt! Men skönt att de fick bort det i alla fall. Ditt låter lite mer avancerat än mitt, då jag fick duscha redan första dagen hemma, (dock i total onaturlig ställning)
    //Sara

    SvaraRadera
  4. Undrar hur det har gått med hörseln? Gjorde samma operation i mitten på dec nämligen. Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det är svårt att säga om jag hör bättre, tycker det är ungefär samma som innan operationen, alltså lite halvdant.. Men kanske kommer med tiden!

    SvaraRadera
  6. Hej Sara. Jag gick också igen operationen för ett år sedan, en 6 timmars. Hur lång tid tog din? Måste göra en nu igen om några månader. Ser inte fram till det. Hoppas att du är bra nu!
    /elisabeth

    SvaraRadera
  7. Min operation tog runt 5 timmar, det kändes efteråt att man legat still en längre period efteråt. Oj, usch, jobbigt att genomföra ännu en operation, men hopppas att det går bra för dig i alla fall!

    //Sara

    SvaraRadera
  8. Hey! Har också gjort operationen, den 25e... hur länge blödde det från hörselgången? / L

    SvaraRadera
  9. .... min op tog 9 timmar.... aj.... min... kropp
    / L

    SvaraRadera
  10. Hey sara how its the sound Quality now?
    Thanks for this Blog😙 Miguel M.

    SvaraRadera
  11. Hej. Kul att läsa din blogg. Jag har likadant sedan många år tillbaka. Gjort två operationer och den tredje på gång. Hoppas det har gått bra för dig. Hade gärna velat komma i kontakt med någon med samma situation. Inte någon i sin närhet som förstår vår situation. Hoppas på svar. Mvh

    SvaraRadera
  12. Hej, jag har haft problem med mitt öra sedan barnsben och även blivit diagnoserad med Otitis Media sedan 6 mån, gjorde en operation när jag var 16 pga öppen trumhinna men nu hittade min läkare en Cholesteatoma I mitt öra, kul att hitta några fler som har gjort denna operation, kanske någon som vill höra av sig så man kan snacka lite. Hur blev din hörsel efteråt fick du bort "pulsen" eller för du leva med detta?

    SvaraRadera