2010-10-18

Hur ska jag göra nu då när man lessnat på att vänta

Jag känner att tiden bara går, folk frågar mig "Har du hört något om operationen?"  "Nej inte än..." säger jag.
Delvis är jag trött på att inte ha något svar men är samtidigt tacksam att folk bryr sig om och tänker på mig!

Det är nästan så jag känner att jag vill ringa och fråga när jag får en tid om detta, eller är jag bara otålig? Imorgon var det 6 veckor sen jag pratade med specialisterna.. så det känns som att det BORDE hända typ, NU!!

Men Jag har inget val att fortsätta svara "Nej jag vet inget än..." och bli besviken varje gång jag går från postlådan...

2 kommentarer:

  1. Hej Sara! Jag ville bara skriva lite snabbt - kom hem tidigare idag från gårdagens operation. Det har gått bra, och vet du? Den där pulsen i örat är borta! Och det är så lustigt, för jag har aldrig tänkt så mycket på det, men nu när det är borta - så skönt! Tror att man hemma i Sverige brukar gå in bakom örat, men av någon anledning gick de genom hörselgången (jag är i Barcelona) och nu är hela örat inpaketerat, det gör lite ont, men jag äter smärtstillande var fjärde timme + antibiotika för att undvika infektioner. Ska på återbesök på onsdag för att se hur det ser ut. Så skönt att det är gjort, för mig har det tagit två år från det att de gav mig diagnosen till operation (men det är på mig, eftersom jag bytte land mitt i alltihopa)! Lycka till nu!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att ha det gjort! Låter bra att det gick fint! Hoppas det läker på bra och att hörseln blir normal! (Är något jag längtar efter)
    Tack så mycket! ;D

    SvaraRadera