2010-11-21

Två dagar kvar!

Nu är det två dagar kvar innan det bär av till sjukhuset och operationen! Börjar känns mig lite nervös inför det nu, men tror det kommer gå bra! Dagarna har för vana att gå fort nu så får hoppas att dom gör de täven inne på sjukhuset!

4 kommentarer:

  1. Hej Sara!
    Det du skriver om är högst aktuellt även för mig. (vänster öra).Min operation blir den 16 december och det ska bli väldigt skönt när det är över. Jag känner igen allt du skriver om, alla dina tankar. Vi får önska varandra lycka till!
    Ammi

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har högst antagligen en pärlcysta i mitt högra öra. Mitt symptom är att jag hör pulsen i örat. När jag hittade din blogg och läste om dina öronproblem så förstod jag att måste ta kontakt med en läkare. Det gjorde jag och väntar nu på tid tid sjukhus för mer undersökningar. Men öronläkaren trodde att det var en pärlcysta. Tack för en informativ sida och lycka till.

    SvaraRadera
  3. Hejsan! Jag är nyfiken på hur din operation gått. Jag hoppas att allt gått bra och att du mår bra. Mvh Annika

    SvaraRadera
  4. Okej vad kul att vara till någons hjälp!
    All lycka till Ammi, det kommer gå bra! Jag tyckte mest det var jobbigt att vänta... Själva operationen är inget man minns, så det är ju bra! jag upplevde ändå att det var helt ok efteråt.

    Annika: Hoppas du får veta snart hur det står till med ditt öra, är ju ändå ganska skönt att få en diagnos på vad som är fel, även om det betyder att man måste operera och vila efteråt! Lycka till helt enkelt! Och tack för era kommentarer =)

    SvaraRadera